15 Ocak 2012 Pazar

TÜRK ERKEĞİ


Türk erkeğinin en büyük özelliğidir kendini namus bekçisi ilan etmek. Başkaların (özellikle kadınların) hayatlarına burnunu sokup da ahlak bekçisi olmak. Kiminle nerede geziyor? Elini tutuyor mu? Öpüşüyor da mı yoksa? Bir de kısacık şort ve etek giymiş zaten namussuz.... Bir tane yumruk atar suratına otobüste, bir de otobüsün penceresini atar, o zaman görürsün!
İkinci bir özelliği de topluma egemen olmak istemesidir ve sonuna kadar da bunun mücadelesini verir. Erkek egemen bir toplumda yaşadığımızı her fırsatta dile getirir ve bundan kendine pay çıkarmaya çalışır. Seks yapan kadın hayat kadını olur, sevgilisiyle cinsel anlamda birlikte olan kadına orospu der, ama aynı seksi kendi yaptığında da “erkek” olur, “adam” olur. Kim bilir kaç tane kadın evlenmeden bekareti gitti diye öldürülmüştür? Kaç kadın töreye kurban edilmiştir? Ama bunların önemi yokki takmış bir namus, tutturuyor gidiyor.
Üçüncü bir özelliğidir hemen sinirlenmek, aşırı tepkilere kaçmak. En ufak bir şey olsun mesela, bir şeyi yer değiştirmiş olsun hemen parlar, bağırıp çağırmaya başlar.
Dördüncü bir özelliği araba kullanırken sinirlenip gaza basmalarıdır. Yollarda şoförler bir şeye mi sinirleniyorlar hemen bastıkları gibi gaza, uçuruyorlar adeta yolcuları. Adam insan mı taşıyor yoksa ot mu belli değil, umrumda da değil ki zaten...
Beşinci ve en komik özellikleridir belki de “Rusya” tepkileri. Her kafadan aynı ses; Rusya'ya vize kalktı ya hemen gidecekler de rus kadın peşinde koşacaklar. Türk kadınlarını beğenmiyorlarmışmış. Kendileri çünkü dünyanın en güzel erkek ırkı ya hani beğenmezler tabi, hakları var. Ne yapsınlar çapulcu türk kadınını, ohh mis gibi rus kadınlar varken.
Altıncı özellikleri; bütün gençliklerinde kimbilir kaç kadınla beraber olurlar, yatarlar kalkarlar. Evlenmeye gelince “temiz” kadın isterler, el değmemiş... Kadınlar mal oldukları için onların cinsel ihtiyaçları yoktur zaten. Evlenirlerse dünyada bir kişiyle beraber olmak zorundalar, evlenemeyip evde kalırlarsa da artık bakire toprağa gömülürler. Aksi takdirde cinayet işlerler valla. Çok var öyleleri, bir kadınla yatıp kalkıp, evlenmeye gelince de ben namuslu, temiz kadın isterim ayrılalım diyen. O kadının psikolojik durumu ne olacak peki? Yazık değil mi?
Yedinci özellikleri ise bencillikleri. Haydi kendini düşünüyorsun onu anlıyoruz ama bu kadar da bencil olunur mu? Ben bunu isterim, ben şunu isterim. Kadının istekleri olamaz zaten çünkü onun zaten altıncı maddede mal olduğunu açıklamıştık.
Sekizinci büyük özellikleridir kadını köle olarak görmeleri. Eşit haklara sahip, eşit bir birey olayını anlat bakalım anlarsa... Nato mermer, nato kafa. Girmez kafaya çünkü adamın beyninde zaten eşitlik hiç oluşmamış. Ayaklarını bile yıkatan bir varlıktır bu türk erkeği.
Dokuzuncu özellikleri de dövmeleri. Hatta önce döverler sonra tecavüz ederler, en son da ya öldürüp kaçarlar ya da baygın bırakıp kaçarlar. Bu türk halkı bunu yapar. Seneler önce dünya barışı için ülke ülke gezen kadına tecavüz edip öldürmediler mi? Çünkü cinsel içgüdüleri bastırılmamış ki bunların. Sorsan hepsine yatakta çok iyidir, mükemmel doyuma ulaştırır. Birinin de iyi olduğunu düşünmüyorum.
Lafta atıp tutmak çok kolay zaten türk erkeği için işte onuncu özellikleri de konuşurken ne diyeceğini şaşırıp artık saçmalama noktasına gelene kadar kafadan uydurma hikayeleridir. Geçen gün beş kişiye birden dalmıştır kendisi. Anlatır durur, sen de salaksan inanırsın...
Tabii ki, tanıdığım mükemmel kültürlü, medeni görüşlü bir sürü türk erkeği var. Bu saydığım özelliklere sahip olmayan bir sürü istisnalar var. Fakat, bana bunların hiçbirine sahip olmayan bir tane türk erkeği gösteremezsiniz. Varsa da, o tam türk değildir, inanmayın. Her gün gazetede okuyorsunuz, bir sürü kadın cinayetleri, töre cinayetleri, tecavüzler, dayaklar... Belki hiçbir maddeye girmeyen mükemmel adamla tanışmış olabilirsiniz ama en azından sinirlendiğinde arabanın gazına abanır! Türkiye'de kadın olmak zor iş...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder